In ons restaurant bent u zeven dagen per week van harte welkom voor een vers kopje koffie met huisgemaakt gebak, (zakelijke) lunch, smaakvol diner of voor een borrel met (of zonder) een heerlijke borrelplateau.

Onze keukenbrigade werkt met uitsluitend verse vaak lokale producten en staat voor kwaliteit.
Enkele voorbeelden zijn onze verse huisgerookte zalm en huisgedraaid roomijs.

Vanaf 1 Maart 2017 werken met een culinair Maandmenu - onze Chef's Selections, waarin u zelf de volgorde en gerechten kunt bepalen.
Onze Chef Brian van de Steeg zal u elke maand opnieuw gaan verrassen met heerlijke lekkernijen, die hij en zijn keukenteam, voor u zullen bereiden.

Nieuwsgierig? Neemt u alvast een kijkje in onze spiksplinternieuwe lunch-, én dinerkaart !

 

** MENUKAART - NOVEMBER **

  *** KERSTMENU 2017***


Reserveren kan via onderstaand programma, of via 0570-612826
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Openingstijden (zeven dagen per week):
 
Vanaf 10:30 uur     Koffie met huisgemaakt gebak
Van 12:00 uur tot 16:00 uur Lunch
Vanaf 17:00 uur Diner
 
Indien er geen tijden worden aangegeven in onderstaand programma kunt u ons bereiken via 0570-612826

Reserveer meteen uw tafel hieronder