Trouwopstelling van MarleVoorkant van MarleVoorkamer van Marle

Een historische locatie

Ontstaan na de stadsbrand

In 1334 is de bouw aan dit voormalige huis begonnen, nadat Deventer getroffen werd door een grote stadsbrand. Sinds 1664 is het pand – wat voorheen bestond uit twee gebouwen – samengevoegd tot één.

1331

Het huis van de burgemeester

In 1865 werd Hendrick Rudolf van Marle de burgemeester van Deventer en bewoonde hij het huis met zijn gezin. Veel elementen in het huidige Huis van Marle zijn nog bewaard gebleven van de tijd dat burgemeester Van Marle hier woonde.

1865

Monument van Huis Vermeer

Het pand aan de Polstraat 18 wordt tegenwoordig gezien als een monument en onderhouden door het NV Bergkwartier. In 2024 nam Hotel Huis Vermeer het pand over om er samen met u prachtge evenementen te houden.

2024
VMH OrnamentVMH Ornament

Kunnen we u helpen?  

Mail voor een offerte

Trouwlocate Deventer

Trouwen in Huis Van marle

Trouwen op een unieke en klassieke locatie in het centrum van Deventer. Vier een deel van of uw gehele bruiloft in Huis van Marle! Maak gebruik van de binnen- en buitenruimtes. Onderstaand treft u opsomming van de mogelijkheden, echter helpen onze event-planners u graag met het organiseren van een unieke bruiloft met uw eigen wensen. Benieuwd naar de kosten? Vraag gerust vrijblijvend een gesprek of offerte aan.

VMH ornament huisVMH ornament huis
Ontvangst met welkomstdrankje
1

Ontvangst met welkomstdrankje

Voorkamer
Ceremonie
2

Ceremonie

Achterkamer
Proosten met bubbels
3

Proosten met bubbels

Voorkamer of buiten
Taart aansnijden
4

Taart aansnijden

Voorkamer of buiten
Borrel
5

Borrel

Alle ruimtes
Lunch of diner
6

Lunch of diner

Alle ruimtes
Receptie
7

Receptie

Voorkamer en/of achterkamer
Huwelijksnacht
8

Huwelijksnacht

Studio Suite

Private dining Deventer

lunch & diner in alle rust

Op zoek naar een locatie voor een privé lunch of diner in Deventer? Huis Van Marle is er voor elke gelegenheid. Kom bijvoorbeeld samen voor een familiediner, vrienden, club of met een vereniging. De keukenbrigade van Huis Vermeer zorgt voor een uitmuntend menu in combinatie met heerlijke wijnen en perfecte service door het bedieningsteam. Daarnaast geven de exclusieve ruimtes de mogelijkheid om bijvoorbeeld ongestoord samen te zijn, te speechen, of muziek te luisteren en/of te spelen. Andere specifieke wensen? Wij verzorgen de middag of avond graag op maat.

Capaciteit
Zittend diner
60 personen
Staand diner
100 personen
2-gangen Lunch Menu
amuses & brood
€40 p.p.
3-gangen Lunch Menu
inclusief amuses en brood
€50 p.p.
3-gangen Chef's Menu
amuses, brood en friet & salade
€52,50 p.p.
4-gangen Chef's Menu
incl. amuses en brood
€60 p.p.
5-gangen Chef's Menu
incl. amuses en brood
€70 p.p.
5-gangen All-In
amuses, brood, bruisend aperitief, halve fles wijn p.p., onbeperkt tafelwater en koffie of thee met friandises
€95 p.p.
7-gangen Walking Dinner
amuses en tafelsnacks
€75 p.p.

Kunnen we u helpen?  

Mail voor een offerte
Diner bij Huis VermeerEten bij Huis VermeerFoto van Huis van Marle

Borrelen in stijl

Iets te vieren? Geniet van een heerlijke borrel in onze exclusieve ruimtes. Muziek is toegestaan op praatniveau (ook met DJ). Wij verrassen het gezelschap graag met een selectie aan culinaire amuses, bittergarnituur, borrelplateaus, en tafelsnacks. De dranken haalt men zelf aan de bar of brengen wij met alle liefde rond.

Capaciteit
1 ruimte open
60 personen
2 ruimtes open
100 personen
Bittergarnituur
4 rondes
€4,50 p.p.
Bittergarnituur
6 rondes
€6 p.p.
Tafelsnacks
Nootjes, olijven & zoutjes
€2,50 p.p.
Meer opties
We denken graag mee!
€- p.p.
Foto van Huis van MarleFoto van Huis van MarleFoto van Huis van Marle

Vergaderruimte Deventer

Geniet bij Huis van Marle

Vergaderen omgeving Deventer? Geniet van een unieke ervaring bij het karaktervolle Huis van Marle. Maak gebruik van onze vergaderarrangementen. Houd de volledige vergadersessie bij ons of pauzeer met een wandeling langs de IJssel, lunch of diner bij Huis Vermeer, of andere activiteiten. De locatie biedt rust en exclusiviteit en geeft de mogelijkheid om op te splitsen door de aanwezigheid van meerdere ruimtes. Benieuwd naar onze vergader-arrangementen? Bekijk ze via de onderstaande link in onze Huis Vermeer-omgeving.

Capaciteit
Daggasten
60 personen
Receptiegasten
100 personen

Arrangementen

VMH ornament huisVMH ornament huis

Overnachten

Huis van Marle beschikt op de eerste verdieping over een Studio Suite bestaande uit twee slaapkamers en één gedeelde badkamer. Geniet samen met uw vrienden of familie van een nachtje Deventer en sluit het verblijf af met een persoonlijk uitgeserveerd ontbijt bij Huis Vermeer.

Capaciteit
Kamer 1
1 tot 2 personen
Kamer 2
1 tot 2 personen
Kamer van VMH

Kunnen we u helpen?  

Mail voor een offerte
Overig

Het team

Alle evenementen in Huis van Marle worden georganiseerd door het team van Huis Vermeer. U plant samen met onze eventplanners uw perfecte event dat door een gemotiveerd en gepassioneerd team wordt uitgevoerd.

Keukenteam
Renee Duivenvoorde
Marie Lems
VMH OrnamentVMH Ornament

Waar kan ik het beste parkeren?

Het hotel beschikt over een privé-garage op 300 meter afstand voor €12,50 per nacht. U kunt gratis parkeren op Parkeerterrein de Worp of voor €10,00 met een dagkaart in de Brinkgarage, Stadspoort of Centrumgarage.

Wat zijn de openingstijden?

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag, vanaf 12:00 uur voor een kopje koffie, een borrel en een lunch. Het diner start vanaf 17:30 uur. Inchecken voor uw hotelkamer is mogelijk tussen 15:00 en 22:00 uur.

Kan ik een cadeaubon aanschaffen?

Ja. Wij geven cadeaubonnen uit voor zowel het hotel als het restaurant. Deze zijn aan te schaffen vanaf €50,00. De cadeaubon is af te halen bij de receptie of kan opgestuurd worden per post. Stuurt u ons een e-mail of kom langs bij de receptie.