Huis Vermeer

Events

Vanaf januari 2024 bieden we uitgebreide mogelijkheden voor bruiloften, vergaderingen, privé diners, en andere bijeenkomsten op een nieuwe locatie genaamd "Huis Van Marle." Gelegen op slechts 100 meter afstand van Huis Vermeer, biedt Huis Van Marle dezelfde sfeer, maar dan volledig exclusief met het gezelschap. Wanneer het gezelschap groter is dan 60 personen, bekijk dan de opties bij De Hervormde Kapel in Deventer.

Huis van Marle

Trouwen

Huis Van Marle bestaat uit twee klassieke binnenruimtes, een bargedeelte, en een prachtige tuin met uitzicht op de IJssel. Ontvang de gasten met een welkomstdrankje, vervolg de dag met de ceremonie, kies na het geven van het ja-woord voor een borrel én maak gebruik van een lunch of diner. Sluit de romantische dag af met een huwelijksfeest en vier de huwelijksnacht in de vernieuwde Studio Suite op de eerste verdieping van het Huis Van Marle. Stuur gerust wensen toe, en de eventplanner neemt contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Huis van Marle

Vergaderen

Op zoek naar een unieke locatie? Maak gebruik van vergaderarrangementen het karaktervolle Huis Van Marle. Houd de volledige vergadersessie bij ons of pauzeer met een wandeling langs de IJssel, lunch of diner bij Huis Vermeer, of andere activiteiten. De locatie biedt rust en exclusiviteit en geeft de mogelijkheid om op te splitsen door de aanwezigheid van meerdere ruimtes. Bezoek de pagina over vergaderen om de verschillende arrangementen te bekijken.

Huis van Marle

Privé dinner

Op zoek naar een locatie voor een culinair en exclusief diner? Huis Van Marle is er voor elke gelegenheid. Kom bijvoorbeeld samen met familie, vrienden, club of vereniging. De keukenbrigade van Huis Vermeer zorgt voor een uitmuntend menu in combinatie met heerlijke wijnen en perfecte service door het bedieningsteam. Daarnaast geven de exclusieve ruimtes de mogelijkheid om bijvoorbeeld ongestoord samen te zijn, te speechen, of muziek te luisteren en/of te spelen. Andere specifieke wensen? Wij verzorgen de middag of avond graag op maat.

Overig

Exclusief

Huis Van Marle biedt naast het trouwen, vergaderen, en diner nog veel meer andere mogelijkheden. Op zoek naar een exclusieve en unieke locatie voor een bijeenkomst? Stuur ons een verzoek!

Waar kan ik het beste parkeren?

Het hotel beschikt over een privé-garage op 300 meter afstand voor €12,50 per nacht. U kunt gratis parkeren op Parkeerterrein de Worp of voor €10,00 met een dagkaart in de Brinkgarage, Stadspoort of Centrumgarage.

Wat zijn de openingstijden?

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag, vanaf 12:00 uur voor een kopje koffie, een borrel en een lunch. Het diner start vanaf 17:30 uur. Inchecken voor uw hotelkamer is mogelijk tussen 15:00 en 22:00 uur.

Kan ik een cadeaubon aanschaffen?

Ja. Wij geven cadeaubonnen uit voor zowel het hotel als het restaurant. Deze zijn aan te schaffen vanaf €50,00. De cadeaubon is af te halen bij de receptie of kan opgestuurd worden per post. Stuurt u ons een e-mail of kom langs bij de receptie.