restaurant

huis vermeer


à la carte | chef's menu | seafood

Bij Restaurant Huis Vermeer bent u van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door de keuken-, en bedieningsbrigade. Een culinaire ervaring voor zowel de lunch, als het diner. De menukaart is ingericht met prachtige seizoens-, en streekproducten uit de omgeving van Deventer.

Maandelijks verzorgt het team een nauwkeurig samengesteld Chef's Menu. De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de Frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe 'internationale' keuken.

Buiten het menu om treft u ook de à la carte kaart waarop u kunt kiezen uit onze huis-klassiekers. Van kakelverse oesters van het seizoen tot een prachtig stuk vlees. Van onze huisgerookte zalm tot een uitgebreide kaasplank van Kaashandel de Brink. Met als kers op de taart een uitgebreid visplateau (Fruits de Mer). Onze vis wordt dagelijks vers aangeleverd. De vis wordt duurzaam gevangen en/of gekweekt.

Restaurant Huis Vermeer is geopend van woensdag t/m zondag.

m.u.v. 12, 13, 19, 20, 26 en 27 december 2022

Feestdagen

Kerst bij huis vermeer

Op 24, 25 en 26 december serveren wij ons feestelijke Kerstmenu!

Aanvang lunch: tussen 12:00 en 12:30 (25 & 26 dec)

Aanvang diner: tussen 18:30 en 19:00 uur (24, 25 & 26 dec)

Het Kerstmenu bestaat uit een 5-gangen diner inclusief amuses, broodarrangement en een pre dessert voor €90,00 p.p.

Het ALL-IN Kerstmenu bestaat uit een 5-gangen diner inclusief bruisend aperitief, amuses, broodarrangement, bijpassend wijnarrangement, tafelwater,

pre dessert en koffie of thee met friandises voor €150,00 p.p.

Tijdens de lunch serveren we een 4-gangen Kerstmenu voor €80,00 p.p. en 4-gangen ALL-IN Kerstmenu voor €130,00 p.p. (inclusief bovengenoemde).

Reserveer online een tafel of door te bellen/mailen. Wij houden graag rekening met eventuele allergieën en/of dieetwensen!

OUD & NIEUW

Op 31 december en 1 januari is het restaurant gesloten voor lunch en diner.

De wijnkaart

Ontdek de 'Vermeer Wines'
De sommeliers staan klaar om voor u een prachtige wijnspijs-combinatie te verzorgen. De wijnen worden nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten. Tevens wisselt onze uitgebreide wijnkaart meermaals per jaar om u te blijven verrassen van onontdekte prachtwijnen.

Grote gezelschappen

Vier het bij Huis Vermeer

Voor gezelschappen vanaf 10 personen verzorgen wij u graag een passende offerte om uw dag tot een culinair succes te maken. Stuurt u gerust uw voorkeursdatum én de hoeveelheid gasten door naar onderstaande button, wij doen u opvolgend een passend voorstel.

Bent u opzoek naar een private dining locatie? Onze oude bankierswoning bestaat uit drie verschillende ruimtes; de lichte serre, monumentale eetkamer of knusse lounge, welke ook afzonderlijk afgehuurd kunnen worden voor lunch, diner, vergadering en/of trouwerij.

Thuis Vermeer & Externe Locaties

Ontvangt u ons liever bij u thuis? Wij verzorgen uw partij van A tot Z op elke gewenste locatie in de regio Deventer.

Informatie

Hoe u ons kunt bereiken

Openingstijden

Woensdag t/m zondag
Restaurant 12:00 tot 22:00 uur
Maandag t/m zondag

Hotel check-in 15:00 tot 22:00 uur