restaurant

huis vermeer


RESTAURANT & TAKE AWAY

LUNCH & DINER BIJ HUIS VERMEER

Openingstijden

We zijn geopend van woensdag t/m zondag voor borrel, lunch en/of diner.

RESERVEREN

Reserveren doet u via onze website, telefonisch of door te mailen.

Menukaart

Bekijk onze menukaart en wijnkaart voor het restaurant via onderstaande knop.

THUIS DINEREN IN STIJL

Bezorgkosten

Bezorging is beschikbaar van woensdag t/m zondag tot 20:00 uur.
Bezorgkosten tot aan uw voordeur bedragen €7,50, vanaf een besteding van €125,- is de bezorging gratis!

voorbereiding

Alle gerechten zijn door onze keukenbrigade voorbereid – u hoeft dus zelf niet lang meer in de keuken te staan. De warme gerechten hoeft u alleen nog op te warmen in een pan heet water óf in de oven. Een beschrijving hierover wordt bij de bestelling meegeleverd.

bestelling plaatsen

Bestellen doet u via onze webshop: zie onderstaande knop.

Bij besteding van €100,- of meer, ontvangt u van ons een gratis fles cava! 

het menu

à la carte | chef's menu | seafood

Bij Restaurant Huis Vermeer bent u van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door de keuken-, en bedieningsbrigade. Een culinaire ervaring voor zowel de lunch, als het diner. De menukaart is ingericht met prachtige seizoens-, en streekproducten uit de omgeving van Deventer. Restaurant Huis Vermeer is van woensdag t/m zondag geopend. Voor koffie met gebak en (uitgebreide) lunch bent u tussen 12:00 en 16:00 uur welkom. Diner serveren wij vanaf 17:00 uur.

Maandelijks verzorgt het team een nauwkeurig samengesteld Chef's Menu. De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de Frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe 'internationale' keuken.

Buiten het menu om treft u ook de à la carte kaart waarop u kunt kiezen uit onze huis-klassiekers. Van kakelverse oesters van het seizoen tot een prachtig stuk vlees. Van onze huisgerookte zalm tot een uitgebreide kaasplank van Kaashandel de Brink. Met als kers op de taart een uitgebreid visplateau (Fruits de Mer). Onze vis wordt dagelijks vers aangeleverd. De vis wordt duurzaam gevangen en/of gekweekt.

De wijnkaart

Ontdek de 'Vermeer Wines'
De sommeliers staan klaar om voor u een prachtige wijnspijs-combinatie te verzorgen. De wijnen worden nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten. Tevens wisselt onze uitgebreide wijnkaart meermaals per jaar om u te blijven verrassen van onontdekte prachtwijnen.

Grote gezelschappen

Vier het bij Huis Vermeer

Voor gezelschappen vanaf 10 personen verzorgen wij u graag een passende offerte om uw dag tot een culinair succes te maken. Stuurt u gerust uw voorkeursdatum én de hoeveelheid gasten door naar onderstaande button, wij doen u opvolgend een passend voorstel.

Bent u opzoek naar een private dining locatie? Onze oude bankierswoning bestaat uit drie verschillende ruimtes; de lichte serre, monumentale eetkamer of knusse lounge, welke ook afzonderlijk afgehuurd kunnen worden voor lunch, diner, vergadering en/of trouwerij.

Thuis Vermeer & Externe Locaties

Ontvangt u ons liever bij u thuis? Wij verzorgen uw partij van A tot Z op elke gewenste locatie in de regio Deventer.
Daarnaast zijn wij voor een Corona-proof locatie waar gezelschappen tót 75 personen ontvangen kunnen worden.

Informatie

Hoe u ons kunt bereiken

Openingstijden

Woensdag t/m zondag
Restaurant 12:00 tot 22:00 uur
Maandag t/m zondag

Hotel check-in 15:00 tot 22:00 uur