restaurant

huis vermeer


THUIS Dineren in stijl

Door de huidige maatregelen is ons restaurant alleen geopend voor hotelgasten.

Thuis dineren in stijl? Onze volledige menukaart is te bestellen voor bezorging en af te halen!

Thuis Vermeer is geopend van woensdag 12:00 uur tot en met zondag 15:00 uur.

Bestellen kan door te bellen naar 0570 612 826.

Tussen 17:00 en 19:30 uur komen wij uw bestelling - met liefde - bezorgen.

Bezorging binnen Deventer bedraagt €2,50, buiten Deventer €5,00. Afhalen kan kosteloos.

Bij besteding van minimaal €100,00 ontvangt u een gratis fles bubbels!

bekijk onze menukaart hieronder

het menu

à la carte | chef's menu | seafood

Bij Restaurant Huis Vermeer bent u van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door de keuken-, en bedieningsbrigade. Een culinaire ervaring voor zowel de lunch, als het diner. De menukaart is ingericht met prachtige seizoens-, en streekproducten uit de omgeving van Deventer. Restaurant Huis Vermeer is zeven dagen per week geopend. Koffie met huis gemaakt gebak kan vanaf 10:30 uur, lunch van 12:00 tot 16:00 uur en diner vanaf 17:00 uur.

Maandelijks verzorgt het team een nauwkeurig samengesteld Chef's Menu. De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de Frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe 'internationale' keuken.

Buiten het menu om treft u ook de à la carte kaart waarop u kunt kiezen uit onze huis-klassiekers. Van kakelverse oesters van het seizoen tot een prachtig stuk vlees. Van onze huisgerookte zalm tot een uitgebreide kaasplank van Kaashandel de Brink. Met als kers op de taart een uitgebreid visplateau (Fruits de Mer). Onze vis wordt dagelijks vers aangeleverd door versvishandel Jan van As, de vis wordt duurzaam gevangen en/of gekweekt.

De wijnkaart

Ontdek de 'Vermeer Wines'
De sommeliers staan klaar om voor u een prachtige wijnspijs-combinatie te verzorgen. De wijnen worden nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten. Tevens wisselt onze uitgebreide wijnkaart meermaals per jaar om u te blijven verrassen van onontdekte prachtwijnen.

Grote gezelschappen

Vier het bij Huis Vermeer

Voor gezelschappen vanaf 10 personen verzorgen wij u graag een passende offerte om uw dag tot een culinair succes te maken. Stuurt u gerust uw voorkeursdatum én de hoeveelheid gasten door naar onderstaande button, wij doen u opvolgend een passend voorstel.

Bent u opzoek naar een private dining locatie? Onze oude bankierswoning bestaat uit drie verschillende ruimtes; de lichte serre, monumentale eetkamer of knusse lounge, welke ook afzonderlijk afgehuurd kunnen worden voor lunch, diner, vergadering en/of trouwerij.

Thuis Vermeer & Externe Locaties

Ontvangt u ons liever bij u thuis? Wij verzorgen uw partij van A tot Z op elke gewenste locatie in de regio Deventer.
Daarnaast zijn wij voor een Corona-proof locatie waar gezelschappen tót 75 personen ontvangen kunnen worden.

Informatie

Hoe u ons kunt bereiken

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:30 uur.
Check in van 15:00 tot 22:00 uur.