restaurant

huis vermeer


à la carte | chef's menu | seafood

Bij Restaurant Huis Vermeer bent u van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door de keuken-, en bedieningsbrigade. Een culinaire ervaring voor zowel de lunch, als het diner. De menukaart is ingericht met prachtige seizoens-, en streekproducten uit de omgeving van Deventer.

Maandelijks verzorgt het team een nauwkeurig samengesteld Chef's Menu. De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de Frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe 'internationale' keuken.

Buiten het menu om treft u ook de à la carte kaart waarop u kunt kiezen uit onze huis-klassiekers. Van kakelverse oesters van het seizoen tot een prachtig stuk vlees. Van onze huisgerookte zalm tot een uitgebreide kaasplank van Kaashandel de Brink. Met als kers op de taart een uitgebreid visplateau (Fruits de Mer). Onze vis wordt dagelijks vers aangeleverd. De vis wordt duurzaam gevangen en/of gekweekt.

Restaurant Huis Vermeer is geopend van maandag t/m zondag.

Lunch | 12:00 - 16:00 uur

Diner | 17:30 - 20:00 uur

Borrel & koffie | 12:00 - 22:00 uur

Feestdagen & evenementen

Seafood Sunday

Op zondag 28 mei, 23 juli én zondag 24 september organiseren we weer een Seafood Sunday.

Een dag vol met luxe visplateau's, oesters, kreeften en meer!

Winemakers Dinner

Op vrijdag 9 juni geniet je van een Winemakers Dinner. Maar liefst 7 verschillende wijnen worden gecombineerd met een 4-gangen diner, inclusief: 3 amuses, brood, tafelwater en koffie of thee met friandises voor €90,00 per persoon. De wijnen van Bodegas Vegalfaro worden tijdens het diner toegelicht door de wijnmaker. Elke soort wijn brengt een uniek verhaal met zich mee.

Deventer op Stelten | 7, 8 & 9 juli

Boekenmarkt | 6 augustus

Dickens Festijn | 16 & 17 december

Bovenstaande arrangementen zijn te reserveren via ons reserveringssysteem of door te bellen en mailen.

De wijnkaart

Ontdek de 'Vermeer Wines'
De sommeliers staan klaar om voor u een prachtige wijnspijs-combinatie te verzorgen. De wijnen worden nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten. Tevens wisselt onze uitgebreide wijnkaart meermaals per jaar om u te blijven verrassen van onontdekte prachtwijnen.

Private dining

Restaurant ruimTes

Restaurant Huis Vermeer beschikt over vijf verschillende ruimtes: de eetkamer, serre, lounge, voorterras en binnentuin.

Alle ruimtes kunnen gereserveerd worden voor exclusief gebruik. In sommige gevallen wordt hier een zaalhuur voor gevraagd.

Via onderstaande knop leest u meer over de verschillende ruimtes en mogelijkheden.
Vraagt u gerust een gesprek aan om uw gelegenheid in één van deze ruimtes te plannen.

Naast de interne ruimtes is het ook mogelijk om Huis Vermeer te laten cateren op één van onze externe locaties of uw eigen.

Waar kan ik het beste parkeren?

Het hotel beschikt over een privé-garage op 300 meter afstand voor €12,50 per nacht. U kunt gratis parkeren op Parkeerterrein de Worp of voor €10,00 met een dagkaart in de Brinkgarage, Stadspoort of Centrumgarage.

Wat zijn de openingstijden?

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur voor een kopje koffie, een borrel en een lunch. Het diner start vanaf 17:30 uur. Inchecken voor uw hotelkamer is mogelijk tussen 15:00 en 22:00 uur. Komt u gerust eerder langs met uw bagage.

Zijn jullie een trouwlocatie?

Al onze ruimtes zijn ook te reserveren voor een (huwelijks)ceremonie. Dit is mogelijk inclusief een receptie, borrel, lunch en/of diner. Onze eventplanner staat u graag te woord!