Huis Vermeer

Restaurant

Bij Restaurant Huis Vermeer bent u van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door de keuken-, en bedieningsbrigade. Een culinaire ervaring voor zowel de lunch, als het diner. De menukaart is ingericht met prachtige seizoens-, en streekproducten uit de omgeving van Deventer.


à la carte | chef's menu | seafood

Maandelijks verzorgt het team een nauwkeurig samengesteld Chef's Menu. De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de Frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe 'internationale' keuken.

Buiten het menu om treft u ook de à la carte kaart waarop u kunt kiezen uit onze huis-klassiekers. Van kakelverse oesters van het seizoen tot een prachtig stuk vlees. Van onze huisgerookte zalm tot een uitgebreide kaasplank van Kaashandel de Brink. Met als kers op de taart een uitgebreid visplateau (Fruits de Mer). Onze vis wordt dagelijks vers aangeleverd. De vis wordt duurzaam gevangen en/of gekweekt.

Restaurant Huis Vermeer is geopend van dinsdag t/m zondag.

Lunch | 12:00 - 15:00 uur

Diner | 17:30 - 20:00 uur

Borrel & koffie | 12:00 - 22:00 uur

Restaurant Huis Vermeer is gesloten op maandag. Voor groepsaanvragen op maandag kunt u ons mailen of bellen.

Overige extra sluitingsdagen: 4 t/m 6 december, 31 december, 1 januari en 7 t/m 18 januari 2024

Feestdagen & evenementen

Dickens Festijn

zaterdag 16 t/m zondag 17 december

Tijdens het Dickens Festijn wordt Deventer druk bezocht. Reserveer op tijd een mooie tafel!

Kerst

zondag 24 t/m dinsdag 26 december

Op 24, 25 en 26 december serveren we een culinair kerstdiner. Het diner bestaat uit amuses, broodarrangement, 5-gangen menu en pre dessert (€99,00 p.p.). U kunt dit diner uitbreiden met wijnen door voor het "all-in" menu te kiezen (€165,00 p.p.). 

Tijdens de lunch op 25 en 26 december serveren we een 3-gangen kerstlunch inclusief bijbehoren (€65,00 p.p.).

Oud & Nieuw

Op 31 december en 1 januari is ons restaurant gesloten voor lunch en diner.

Bovenstaande arrangementen zijn te reserveren via ons reserveringssysteem of door te bellen en mailen.

De wijnkaart

Ontdek de 'Vermeer Wines'
De sommeliers staan klaar om voor u een prachtige wijnspijs-combinatie te verzorgen. De wijnen worden nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten. Tevens wisselt onze uitgebreide wijnkaart meermaals per jaar om u te blijven verrassen van onontdekte prachtwijnen.

Private dining

Restaurant ruimTes

Restaurant Huis Vermeer beschikt over vijf verschillende ruimtes: de eetkamer, serre, lounge, voorterras en binnentuin.

Alle ruimtes kunnen gereserveerd worden voor exclusief gebruik. In sommige gevallen wordt hier een zaalhuur voor gevraagd.

Via onderstaande knop leest u meer over de verschillende ruimtes en mogelijkheden.
Vraagt u gerust een gesprek aan om uw gelegenheid in één van deze ruimtes te plannen.

Naast de interne ruimtes is het ook mogelijk om Huis Vermeer te laten cateren op één van onze externe locaties of uw eigen.

Waar kan ik het beste parkeren?

Het hotel beschikt over een privé-garage op 300 meter afstand voor €12,50 per nacht. U kunt gratis parkeren op Parkeerterrein de Worp of voor €10,00 met een dagkaart in de Brinkgarage, Stadspoort of Centrumgarage.

Wat zijn de openingstijden?

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag, vanaf 12:00 uur voor een kopje koffie, een borrel en een lunch. Het diner start vanaf 17:30 uur. Inchecken voor uw hotelkamer is mogelijk tussen 15:00 en 22:00 uur.

Kan ik een cadeaubon aanschaffen?

Ja. Wij geven cadeaubonnen uit voor zowel het hotel als het restaurant. Deze zijn aan te schaffen vanaf €50,00. De cadeaubon is af te halen bij de receptie of kan opgestuurd worden per post. Stuurt u ons een e-mail of kom langs bij de receptie.