Ornament LOrnament R

Wat zijn de openingstijden?

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag, vanaf 12:00 uur voor een kopje koffie, een borrel en een lunch. Het diner start vanaf 17:30 uur. Inchecken voor uw hotelkamer is mogelijk tussen 15:00 en 22:00 uur. Komt u gerust eerder langs met uw bagage.

Bekijk alle vragen

Ornament LOrnament R

Alle vragen

Is er een vraag of zijn er dingen onduidelijk? Bekijk hier alle andere veelgestelde vragen. Antwoord niet gevonden? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

Waar kan ik het beste parkeren?

Het hotel beschikt over een privé-garage op 300 meter afstand, waar dagelijks 5 plekken te reserveren zijn. De kosten zijn €12,50 per nacht. Er kan standaard geparkeerd worden tussen 15:00 en 11:00 uur, echter kunt u een uitzondering aanvragen. Reserveren van een parkeerplek kan bij het boeken via onze website of via de knop in de bevestigingsmail. De privé-garage beschikt niet over laadpalen.

De dichtstbijzijnde (150 meter afstand) alternatieve parkeergelegenheid is op de Nieuwe Markt. Hier betaalt u €2,73 per uur of €25,00 voor een dagkaart.

Tevens is het mogelijk om gratis te parkeren aan de overkant van de IJssel, op Parkeerterrein de Worp. Aansluitend kunt u de voetveerpont terugnemen voor maar €1,10 per persoon.

De dichtstbijzijnde openbare parkeergarages zijn de Brinkgarage, Stadspoort en de Centrumgarage, allen op vijf tot tien minuten loopafstand naar het hotel. Hier betaalt u €1,76 per uur of €10,00 voor een dagkaart. De garages beschikken over laadpalen.

Ga naar pagina

Parkeren
Alle

Wat zijn de voorwaarden voor annuleringen en reserveringen?

Bij het definitief maken van een reservering gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden:

 

Restaurant & vergaderen

1. Allergieën en/of dieetwensen kunnen tot 7 dagen voor de aankomst dag doorgegeven worden.

2. Het aantal personen kan tot 24 uur voor de aankomst dag aangepast worden, hierna worden er annuleringskosten van €25,00 per persoon in rekening gebracht i.v.m. de keukenvoorbereidingen. Indien het aantal personen aanzienlijk verschilt met het vooraf besproken aantal, kan er mogelijk - in overleg - zaalhuur berekend worden voor de gereserveerde ruimte.

3. De volledige reservering kan tot 14 dagen voor de aankomst dag geannuleerd worden. Gemaakte kosten (m.b.t. de voorbereidingen) worden wel doorberekend.

 Voor het restaurant gelden deze voorwaarden voor een gezelschap vanaf 6 personen.

Hotel

1. De overnachting inclusief overige vooraf besproken kosten kunnen tot 48 uur voor de aankomst dag kosteloos geannuleerd worden.

2. Binnen 48 en 24 uur voor de aankomst dag bedragen de annuleringskosten €75,00 per kamer.

3. Binnen 24 uur voor de aankomst dag bedragen de annuleringskosten alle kosten van de eerste nacht.

4. Uw reservering voor meer dan twee kamers (groepsreservering) is tot één week voor de aankomst dag kosteloos te annuleren. Hierna brengen we de kosten van de eerste nacht in rekening.


Let op: de aankomst dag start om 00:00 uur.
Voorbeeld: voor een reservering op 1 januari is de laatste mogelijkheid om volledig kosteloos te annuleren op 29 december.
Voor overige voorwaarde houden wij de Uniforme Voorwaarde van de KHN aan.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Waar kan ik mijn elektrische auto opladen?

Dit kan helaas niet in onze privé garage. De Centrumgarage en de Brinkgarage (op 5 minuten loopafstand) hebben hier wel mogelijkheden toe.

Ga naar pagina

Parkeren
Alle

Ik heb geen credit card, kan ik alsnog boeken?

Een rechtstreekse boeking kunt u ook zonder creditcard maken. U betaalt de reservering vooraf via iDeal. Belt (tussen 8:30 en 16:30 uur) of mailt u ons gerust voor deze aanvraag.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Is het hotel/restaurant toegankelijk voor invaliden?

Ja. Wij hebben een achteringang waar een rolstoel via een helling naar binnenkomt. In het pand zijn wel lage stapjes aanwezig, waar we eventueel een plaat op kunnen leggen. Er is één ruim toilet op de benedenverdieping. Geeft u gerust aan bij de reservering dat u met een rolstoel komt, zodat wij hierop voorbereid zijn. Er zijn enkele kamers die zonder trappen en stapjes bereikbaar zijn. Informeer hierover door te bellen of mailen.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden tot 10 kilo zijn toegestaan in het hotel, tegen een meerprijs van €25,00 per verblijf. U dient het verzoek voor het meebrengen van uw hond bij onze receptie te doen door te mailen of bellen. Andere gasten mogen geen hinder van de hond ervaren en deze dient in de openbare ruimtes altijd aangelijnd te zijn.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Ik wil graag een kamer kiezen, kan dat?

Ja. U kunt bij het reserveren bij de “speciale verzoeken” uw gewenste kamer noteren. Indien deze niet meer beschikbaar is, zullen wij u vooraf informeren.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Welke kamers hebben een bad?

De Rustige Kamer, Royal Suite, Terraskamer, IJsselkamer, Tussen de Houten Balken, Duplex Suite en Studio Suite.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Hebben jullie babybedjes?

Ja, een stuks. Deze plaatsen wij voor u op de kamer voor €15,00 per verblijf.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Is er een minibar aanwezig?

De minibar vindt u op de gang. Hier staat een goed gevulde koelkast met dranken en snacks.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Kan ik een fiets huren?

Ja. We beschikken over zes stadfietsen (€10,00 per dag). Op verzoek kunnen we meer stadfietsen of elektrische fietsen (€27,50 per dag) voor u elders huren. Geeft u dit voor uw verblijf aan.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Waar kan ik mijn fiets parkeren?

Overdag kunt u uw fiets in onze fietsenrekken aan de voorzijde van het pand plaatsen. Deze fietsenrekken zijn bewaakt door camera's.

’s Avonds stellen wij onze binnentuin voor u open, om hier de fietsen veilig te stallen.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Hebben jullie wandel- en fietsroutes?

Wij beschikken over vier wandel- en fietsroutes. U bekijkt deze via route.nl
Meer routes vindt u bij de VVV.

Ga naar pagina

Activiteiten
Alle

Kan ik een stadswandeling bij jullie boeken?

Ja. U boekt bij ons een 1,5 uur durende stadswandeling met privé gids voor €15,00 per persoon. Een aanvraag kunt u bij onze receptie doen door te mailen of bellen.

Ga naar pagina

Activiteiten
Alle

Welke leuke musea zijn er in de buurt?

In het centrum van Deventer vindt u Museum EICAS en Museum De Waag. Iets verder, in Gorssel, vindt u Museum MORE.

Ga naar pagina

Activiteiten
Alle

Zijn jullie een trouwlocatie?

Ja. Al onze ruimtes zijn ook te reserveren voor een (huwelijks)ceremonie. Dit is mogelijk inclusief een receptie, borrel, lunch en/of diner. Onze eventplanner staat u graag te woord! Voor meer informatie, stuur ons een e-mail.

Ga naar pagina

Algemeen
Alle

Hoe is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer?

In Deventer is een treinstation op 12 minuten loop afstand van het hotel. U bereikt het hotel door een leuke wandeling door het centrum van Deventer.

Ga naar pagina

Algemeen
Alle

Kan ik een cadeaubon aanschaffen?

Ja. Wij geven cadeaubonnen uit voor zowel het hotel als het restaurant. Deze zijn aan te schaffen vanaf €50,00. De cadeaubon wordt verpakt in een chique doosje.
De cadeaubon is af te halen bij de receptie of kan opgestuurd worden per post. Stuurt u ons een e-mail met alle details of kom langs bij de receptie.

Alle varianten van onze cadeaubonnen zijn twee jaar na uitgifte in te leveren. Voor onze huidige pasjes cadeaubon kunt u de geldigheid en saldo controleren via: hotelhuisvermeer.nl/saldo. Voor de papieren variant van onze cadeaubon stuurt u gerust een mail met het documentnummer om de geldigheid te controleren.

Ga naar pagina

Algemeen
Alle

Kunnen het hotel en restaurant afgehuurd worden voor een gezelschap?

Ja. Meer informatie vindt u op onze restaurant pagina of ontvangt u door uw verzoek te e-mailen.

Ga naar pagina

Algemeen
Alle

Kan ik bij jullie ontbijten als ik geen hotelgast ben?

Ja. Dit is echter alleen mogelijk op verzoek voor onze standaard prijs van €17,50 per persoon.

Ga naar pagina

Hotel
Alle

Kunnen jullie rekening houden met allergieën en/of dieetwensen?

Ja. Wij houden graag rekening met alle mogelijke allergieën en/of dieetwensen, indien deze vooraf worden aangegeven.

Ga naar pagina

Restaurant
Alle